Murat Kurum 'Kanal İstanbul' sorusuna ne cevap vereceğini şaşırdı: Hemen geçiştirdi...

Murat Kurum 'Kanal İstanbul' sorusuna ne cevap vereceğini şaşırdı: Hemen geçiştirdi...
AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum, "Mega projelerden biri Kanal İstanbul mu?" sorusu sorulması üzerine, "İstanbul'un gündeminde olmayan hiçbir şey bizim gündemimizde olmayacak dedik" cevabını verdi.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı olan Murat Kurum, Beşiktaş'ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Burada bazı basın mensuplarının sorularına cevap veren Murat Kurum, 25 Ocak itibarıyla tanıtımlarını başlatacaklarını açıkladı.

"MEGA PROJE" SORUSUNA YANIT

"Birçok mega projemiz olacak" diyen Kurum, şunları söyledi:

"Birçok burada İstanbullunun sorunlarını ortadan kaldıracak irade olacak. Ama bu iradeyi atarken çok yönlü bir irade ortaya koymuş olacağız. Bu irade bir sistem dahilinde atılıyor olacak. Bir projeyi gerçekleştirirken her yönüyle, sosyal boyutuyla, idari boyutuyla, oradaki ekonomik boyutuyla ve insani boyutuyla değerlendiriyor olacağız. Yani burada iş yapmak çile haline gelmeyecek. İstanbullular kendilerini endişe içerisinde hissetmeyecek. Risksiz, endişesiz, problemsiz ve eşsiz bir İstanbul'u bu projelerin her safhasında görecekler.

murat-kurum.png

"KANAL İSTANBUL" SORUSUNA CEVAP

Bir basın mensubunun "Mega projelerden biri de Kanal İstanbul mu?" sorusuna Kurum, "İstanbul'un gündeminde olmayan hiçbir şey bizim gündemimizde olmayacak dedik. Bunu ifade ettik. İstanbul halkı neyi istiyorsa, neyi bekliyorsa biz de hep onların isteği ve dilekleri doğrultusunda çalışacağız ve bu beklentileri karşılayacak projeler yapacağız..." yanıtını verdi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar