Murat Kurum itirafı gündem olmuştu: Fatih Portakal'dan Selim Temurci'ye sert Kılıçdaroğlu tepkisi

Murat Kurum itirafı gündem olmuştu: Fatih Portakal'dan Selim Temurci'ye sert Kılıçdaroğlu tepkisi
Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında, İstanbul seçimleri için Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum'u destekleyen sözleriyle gündem yaratan Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci'ye sert sözlerle yüklendi.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamalarla tepkileri üzerine çekti. TV100’de Kübra Par ile Farklı Açılar programına katılan Temurci, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'u destekleyen sözler sarf etti.

Temurci, programda yapılan bir soruya cevaben, "Murat Kurum’un şansı mı daha yüksek, Ekrem İmamoğlu’nun mu?” şeklindeki soruya "Kadir Topbaş tarzı yaklaşımın İstanbul’un sorunlarına daha iyi geleceğini düşünüyorum. Bu konuda Murat Kurum’un daha önde olduğunu söylüyorum" yanıtını verdi. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) adaylığı teklifini reddettiğini belirterek, "AKP kitlesiyle karşı karşıya gelmemek için reddettim" şeklinde konuştu.

"MECLİS'E GİRERKEN İYİYDİ AMA"

Temurci'nin bu açıklamalarına gazeteci Fatih Portakal sert tepki gösterdi. Sözcü TV'de ana haber bültenini sunan Portakal, Temurci'yi eleştirdi. Portakal, Temurci'nin AKP kökenli olduğunu hatırlatarak, Kemal Kılıçdaroğlu'nun desteğiyle Meclis'e girdiğini vurguladı. Temurci'nin açıklamalarını ikiyüzlülük olarak nitelendiren Portakal, “Şimdi katıldığu bir televizyon programında 'Ben Murat Kurum'a kazandırmayan kişi olmak istemiyorum. Bu yüzden de Gelecek Partisi'nin İstanbul adaylığını reddettim' diyor” ifadelerini kullandı.

“Yazıklar olsun sizin siyasi duruşunuza” çıkışında bulunan Portakal, “Meclis'e girerken iyiydi ama. Siz CHP seçmenlerinin oyuyla oraya girdiniz” dedi.

Temurci’nin utanması gerektiğini belirten Portakal, “Ama utanması için yüz olması gerekir. Var mıdır yok mudur bilemiyorum? Sizin başka hesaplarınız var herhalde. Siz 1 Nisan'dan sonra AK Parti'ye yeşil ışık yakmaya hazırlanıyorsunuz" diye konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar