Murat Kurum: 31 Mart'ta İstanbul'un makus talihini değiştireceğiz

Murat Kurum: 31 Mart'ta İstanbul'un makus talihini değiştireceğiz
Gürpınar Balık Hali'ni ziyaret eden Murat Kurum “Esnafın yüzü gülecek ki İstanbul'un yüzü gülsün. İstanbul'un yüzü gülecek ki Türkiye'nin yüzü gülsün” diyerek seslendi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum Gürpınar Balık Hali'ni ziyaret etti.

istanbul-murat-kurum-beylikduzunde-ba-30589-1.jpg

“ULAŞIM SORUNLARINI DA ÇÖZECEĞİZ”

Kurum balık hali esnafının sorunlarına çözüm odaklı yaklaşacağını vurgulayarak "Esnafımızın bize ilettiği sorunlar var. Öncelikle buradaki otopark sorununu çözeceğiz. 2017'den sonra buraya çivi çakılmamış. Ulaşım sorunları da var, bu sorunları çözeceğiz. İstanbul'da ulaşım bir çile haline geldi. Belediye başkanı geldiği gibi gitti, ne bir hizmet ne de bir çözüm üretti. Biz istiyoruz ki, modern bir tesiste İstanbul halkı balık alabilsin. Esnaf huzurlu bir ortamda çalışsın. İstanbul'da kardeşlerimizin ucuz balık alması için mücadele edeceğiz. Göreve gelir gelmez rüsum bedeliyle ilgili iyileştirmeler yapacağız" dedi.

istanbul-murat-kurum-beylikduzunde-ba-30589.jpg

“31 MART'TA İSTANBUL'UN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Seçimlerin önemine dikkat çeken Kurum "Biz her zaman halkımızın yanında olacağız, esnafımızın yanında olacağız. İstanbul'un sorunlarını çözeceğiz. 31 Mart'ta İstanbul'un makus talihini değiştireceğiz. İstanbul'un yüzünü güldüreceğiz. Bir hafta sonra 31 Mart akşamı İstanbul'un bayramı olacak. Esnafımız sevinecek ve bu sözlerimizi tutacağız. Murat Kurum sözünün eridir. Geçmişte sözünü tutmuştur, bundan sonra da tutacaktır" şeklinde konuştu.

88.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar