Antalya'da parti broşürü tartışmasında yeni detaylar! Tam bir gün sonra

Antalya'da parti broşürü tartışmasında yeni detaylar! Tam bir gün sonra
Antalya’da yerel seçim öncesi parti broşürü dağıtan gençlerle market sahibi arasında çıkan silahlı kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir iş yerinde yaşanan siyasi parti broşürü tartışmasında bir kişi hayatını kaybetmiş, bir kişi ise yaralanmıştı. Olayın ardından iş yerine pompalı tüfekle saldırı düzenlendiği ortaya çıktı.

Olay, 21 Mart tarihinde Muratpaşa ilçesinin Güzeloluk Mahallesi'nde bulunan bir market ve şarküteri dükkanında meydana geldi.

siyasi-brosur-kavgasinin-yasandigi-is-30601-4.jpg

CHP'nin seçim otobüsünden inen kişiler iş yerine broşür bıraktı. İş yeri sahibi Sinan Elbir, broşürleri bırakanları dükkandan çıkardı. Ardından iş yerinin önünde yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

siyasi-brosur-kavgasinin-yasandigi-is-30601-7.jpg

Güvenlik kamerası kayıtlarına göre tartışma sırasında iş yeri sahibi Sinan Elbir ile bir kişi arasında gergin anlar yaşandı. Daha sonra bu kişinin eline aldığı ürünleri market içine fırlattı, Sinan Elbir ise karşılık olarak tokat attı. Bu süreçte iş yerine gelen kişinin iki yeğeni de tartışmaya müdahale etti.

siyasi-brosur-kavgasinin-yasandigi-is-30601.jpg

İŞ YERİ SAHİBİ TUTUKLANDI

Tartışmanın daha da büyümesiyle Sinan Elbir, dükkan içinden çıkardığı tabancayla ateş etti. Ancak ateş edilen kurşunlardan biri Haktan Faik Çoban'a isabet etti. Çoban, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, iş yeri sahibi Sinan Elbir tutuklandı.

Olayın ardından iş yerinin önüne yüzü kapalı bir kişinin gelerek pompalı tüfekle 3-4 kez ateş ettiği ortaya çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar