Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu destekleme şartını duyurdu

Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu destekleme şartını duyurdu
Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den canlı yayında flaş bir açıklama geldi. İnce, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemek için şartını duyurdu. İnce, ittifakta yer alan Ahmet Davutoğlu'nun ve Ali Babacan'ın çekilmesi halinde desteğini vereceğini ilan etti.

Selahattin Demirel / Günboyu

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, katıldığı Sözcü TV canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İnce''nin Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu''nu destekleyip desteklemeyeceği merak edilirken İnce''den konuyla ilgili flaş ifadeler geldi.

MUHARRE İNCE''DEN KILIÇDAROĞLU''NA DESTEK ŞARTI: "2 İSMİ GÖNDERİN"

İnce, Kılıçdaroğlu''nun adaylığını desteklemek için adaylıktan çekilme kararı almasının ancak ittifakta yer alan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi lideri Ali Babacan''ın ittifaktan ayrılmasıyla mümkün olacağını duyurdu.

İnce, söz konusu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Davutoğlu ve Babacan’ı göndersinler, CHP’ye destek vereyim. Ben gereğini yapmaya hazırım. Babacan ve Davutoğlu çekilirse Kılıçdaroğlu’na destek vereceğim. Üç tane cumhurbaşkanı yeter. Sayın Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Bu isimler yeter, ben bir şey istemiyorum.” 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar