Muharrem İnce’den Kemal Kılıçdaroğlu’na skandal sözler! Seçime 10 gün kala tansiyonu yükseltti

Muharrem İnce’den Kemal Kılıçdaroğlu’na skandal sözler! Seçime 10 gün kala tansiyonu yükseltti
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için “FETÖ’nün yeni ortağı” suçlamasında bulundu.

SERPİL DEMİR / GÜNBOYU

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanlış yaptığını söyleyen İnce, “Davutoğlu, Babacan, Temel Karamollaoğlu, bunların hepsinin oyunu toplasan 1 puan yapmaz. Yapılacak iş bir taneydi. Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Memleket Partisi; cumhuriyetçiler, Atatürkçüler ittifak kuracaktık. Doğrusu buydu ama yapmadılar. Şimdi Erdoğan’ın eskileriyle memleketi kurtaracak.” ifadesini kullandı.

Muharrem İnce, partisinin sandıklarda patlama yaşayacağını belirterek, şunları kaydetti:

“Bu anketçilere bakmayın. Anketçilere parayı bastın mı istediğin miktarı yazıyorlar. Biri bana geçen telefon açıyor, ‘noterden senet veririm yüzde 10’sun’ diyor. Bir anketini görüyorum 4 yazıyor. 3 yazan da var, 16 yazan da. Hiçbirine inanmıyorum. Bu gençlerle sandıkları patlatacağız biz.”

ERDOĞAN ESKİ KILIÇDAROĞLU İSE FETÖ’NÜN YENİ ORTAĞI

İnce, Karamürsel ve Gölcük''ü ziyaret ettikten sonra, İzmit kent merkezindeki mitinge katıldı.

Muhalefete yüklenen İnce, “Bir başka konu da FETÖ’nün siyasi ayağı. Benden başka hiç kimse bu konunun üstüne gidemez, hiçbiri. Bu ülkede ne kadar terörist varsa kökünü kazıyacağım. Erdoğan gidemez eski ortağı, Kılıçdaroğlu da gidemez yeni ortağı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar