Muğla’da Gamze Sakallıoğlu’nun ölümünde korkunç gerçek ortaya çıktı! Anne ve babasının yaptıkları mide bulandırdı! Boğmadan 5 dakika önce

Muğla’da Gamze Sakallıoğlu’nun ölümünde korkunç gerçek ortaya çıktı! Anne ve babasının yaptıkları mide bulandırdı! Boğmadan 5 dakika önce
Muğla’da 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun şüpheli ölümünün ardından ortaya çıkan detaylar mide bulandırdı. Anne Sakallıoğlu’nun koğuş arkadaşına itiraf ettikleri “Bu kadar da olmaz” dedirtti.

Bodrum’da ailesiyle birlikte yaşayan Gamze Sakallıoğlu annesi Turcen Sakallıoğlu tarafından yatağında hareketsiz bulundu.

Hayatını kaybettiğini belirlenen Gamze'nin boynunda izler olduğu tespit edildi. JASAT tarafından evde yapılan incelemede Gamze'nin yaşamını yitirmesi, kayıtlara 'şüpheli ölüm' olarak geçti.

Gamze Sakallıoğlu'nun otopsi raporunda boyun kemiğinin kırık olduğu tespit edildi.

gamzenin-cinayet-suphelisi-annesininakil-sagligi-yerinde-cikti-babasi-icin-de-rapor-istendi-7926-dhaphoto3.jpg

Bunun üzerine anne Turcen ve baba Mehmet Halil Sakallıoğlu gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sakallıoğlu çifti, Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Çift, 4 ay tutuklu kalıp adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nden mahkemeye ulaşan raporda anne Sakallıoğlu'nun akıl sağlığının yerinde olduğu kaydedildi.

gamzenin-cinayet-suphelisi-annesininakil-sagligi-yerinde-cikti-babasi-icin-de-rapor-istendi-7926-dhaphoto5.jpg

Gizli tanığın itirafı Gamze’nin ölümünün arkasındaki sır perdesini araladı, Turcen ve Mehmet Halil Sakallıoğlu çifti yeniden gözaltına alındı.

Dosya kapsamında şüpheli Turcen Sakallıoğlu'nun tutuklu bulunduğu süre boyunca aynı koğuşta kalan kişilerin ifadelerine başvuruldu.

İsminin sonradan öğrenildiği tanık Lale Cengiz, Sakallıoğlu'nun koğuşta dışlandığını ve genellikle yalnız kaldığını gözlemlediğini belirtti.

gamzenin-cinayet-suphelisi-annesininakil-sagligi-yerinde-cikti-babasi-icin-de-rapor-istendi-7926-dhaphoto1.jpg

Sakallıoğlu'nun birçok kişiyle para karşılığı ilişkiye girdiğini Gamze'yi tehdit ettiğini ve onu öldürmeyi düşündüğünü ifade ettiğini aktardı.

Tanık, Sakallıoğlu'nun olaydan sonra her yeri temizleyip, iz bırakmadığını söylediğini ve Gamze'nin vücudundaki morlukları açıkladığını belirtti.

Ayrıca Sakallıoğlu'nun sinirli olduğu durumlarda kendisine 'Benim ne yapacağım belli olmaz, sen bana mukayyet ol' dediğini aktardı.

544.jpg

İddianamede, Gamze'nin ölümünden önce cep telefonuyla çekilmiş bir fotoğrafın bulunduğu ve Gamze'nin normalde kullanmadığı bir odada ölü bulunduğu belirtildi.

Bu gelişmeler üzerine anne ve babanın 'nitelikli kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

98-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar