Pis Yedili'nin Karabiber'i Bükre Atala'nın babası bakın kim çıktı! Yaprak Dökümü'nün yıldızıymış...

Pis Yedili'nin Karabiber'i Bükre Atala'nın babası bakın kim çıktı!  Yaprak Dökümü'nün yıldızıymış...
Bir döneme damgasını vuran gençlik ve komedi dizisi Pis Yedili'nin unutulmaz karakterlerinden biri olan 'Karabiber' olarak bilinen Bükre Atala’nın babası bakın kim çıktı.

Pis Yedili dizisinde Kadir Doğulu, Eda Ece, Ayşegül Aldinç ve Halil Babür gibi önemli isimlerle birlikte rol alan Bükre Atala, hayat verdiği Karabiber karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazanmıştı. Ancak, son zamanlarda ekranlardan uzak kalan genç oyuncunun sosyal medya paylaşımları, takipçilerini şaşırttı.

Atala'nın zaman içindeki değişimine tanık olan hayranları, genç oyuncunun güzelliğini, zarafetini ve olgunluğunu övgüyle dile getiriyor. "Ne güzel olmuşsun", "Güzelleşmişsin", "Ekranda görmeyi özledik" gibi yorumlarda bulunuldu.

gg.jpg

Bükre Atala'nın hayranlarını en çok şaşırtan detay, ise ünlü oyuncunun babasının kimliği oldu. Genç oyuncunun babası, Türk televizyon tarihinde unutulmaz karakterlere hayat veren usta oyuncu Yusuf Atala çıktı.

Yaprak Dökümü, Ada Masalı, Kefaret, Aşk Yeniden gibi sevilen dizilerde rol alan Yusuf Atala, kızının oyunculuk kariyerine olan ilham kaynağı olarak biliniyor.

98-002.jpg

728xauto.webp

df.jpg

ko.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar