Pitbull saldırısında gülüşünü kaybetti! Korku dolu anlarını tek tek anlattı...

Pitbull saldırısında gülüşünü kaybetti! Korku dolu anlarını tek tek anlattı...
Amerika’da yaşayan 23 yaşındaki model Brooklyn Khoury, 2020 yılında pitbull saldırısına uğradı. Üst dudağını kaybeden model, korku dolu anlarını Youtube hesabı üzerinden anlattı.

2020 yılında pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradıktan sonra üst dudağını kaybeden model Brooklyn Khour, son iki buçuk yılda 20 saatlik ameliyatları da içeren birçok operasyon geçirdi. Yeni görünümünü Youtube ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak yaşadığı zorlu süreci anlattı.

2020 yılının Kasım ayında ilk reklam filminde oynayacakken kuzeninin sekiz yaşındaki pitbull köpeğinin saldırısına uğrayan Model Brooklyn, Diesel adlı köpeği sevmek için yanına yaklaştığı anda köpeğin saldırarak üst dudağını ısırdığını belirtti. Brooklyn''in üst dudağını ve burnunun ucunu ısıran köpek genç modelde kalıcı bir iz bıraktı.

“YAŞAYACAK ÇOK ŞEYİM VAR”

2020''de saldırıya uğradığından bu yana birçok ameliyat geçirmesine rağmen tüm iyileşme süreci boyunca ''pozitif'' kaldığını söyleyen model, takipçilerinin ve hayranlarının ona çok fazla ''motivasyon'' sağladığını da belirtiyor.

YouTube kanalında "Sadece kendimi sevmeyi ve etrafımdaki her şeyi sevmeyi ve hiçbir şeyi hafife almamayı öğrendim" ifadelerini kullandı.

"Daha mutlu bir insan" olduğunu ve "yaşayacak çok şeyi olduğunu" fark ettiğini belirten model, işe geri dönebilmeyi dilediğini, ancak "hâlâ ameliyatlardan geçtiğini" de sözlerine ekledi. Brooklyn yaşadığı travmanın hem kariyer hem de fiziksel sağlığını etkilediğini de söylemeden yapamadı.

GÖRÜNÜŞÜNÜ PAYLAŞMAMASINI SÖYLEDİLER

Brooklyn, pek çok kişinin ''görünüşü'' nedeniyle yüzünün videolarını veya fotoğraflarını yayınlamamasını söylediğini itiraf etti. "Farklı göründüğümü biliyorum, şu anda yüzümün ne kadar şiş olduğundan deli göründüğümü biliyorum ama saklanmanın bir anlamı yok. Bunu paylaşmaktan ve elimden gelen herkese yardım etmekten mutluluk duyuyorum'' ifadelerini kulandı.

Instagram gönderisinde geleceği için ''korktuğunu'' ve bir daha gülümseyip gülümseyemeyeceğinden emin olmadığını itiraf eden model "Hayatınızın bir saniye içinde bu kadar dramatik bir şekilde değişebilmesi çılgınca.

Tüm bu durum hakkında elimden geldiğince olumlu kalmaya çalışıyorum, ancak dürüst olacağım, geleceğimden ya da bir daha gülümseyebilecek miyim ya da normal yemek yiyebilecek miyim diye korkuyorum" ifadelerine yer verdi.

AMELİYATLAR BAŞARIYLA SONUÇLANDI

Brooklyn''e yapılan ameliyatlarda kolundan cilt dokusu ve bir damar alındıktan sonra dudağına ağız bölgesine yerleştirdiler. Ardından kanın yeniden üst dudağına doğal bir akış sağlaması için boynundan bir kesiyle damarı yerleştirdiler.

Yapılan işlemin başarıyla sonuçlanmasının ardından model, gülümsemesini tekrardan kazandı. Sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda, gülümsemesini daha doğal göstermesi bir makyaj artistine üst dudağına çizgi çizmesini istedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar