Milyarder Youtuber'ın 25 bin dolarlık çekilişini kazanan Türk ilk kez konuştu: Paranın hepsini ne yapacağını açıkladı

Milyarder Youtuber'ın 25 bin dolarlık çekilişini kazanan Türk ilk kez konuştu: Paranın hepsini ne yapacağını açıkladı
Dünyaca ünlü YouTuber Mr. Beast'in düzenlediği ve toplamda 250 bin dolar dağıttığı çekiliş, tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Mr. Beast'in X üzerinden gerçekleştirdiği çekilişin kazananlarından biri de Türkiye'den Cemil Kemaloğlu oldu.

Dünyaca ünlü YouTuber Mr. Beast'in organize ettiği ve toplamda 250 bin doların dağıtıldığı çekiliş, dünya çapında büyük ses getirdi. Mr. Beast'in X platformunda düzenlediği çekilişin kazananları arasında Türkiye'den Cemil Kemaloğlu da yer aldı.

02-001.webp

Mr. Beast'in YouTube'daki videoları genellikle kısa sürede büyük ilgi görürken, son videosu dört günde YouTube'da 212 milyon izlenmeye ulaşarak rekor kırdı. Aynı video, X platformunda ise sadece 2 günde 88 milyon izlenmeye ulaşarak dikkatleri üzerine çekti.

058.jpg

25 BİN DOLAR KAZANDI

Ünlü YouTuber, izlenme sayısının ardından "Tweet"i retweet eden ve beni takip eden 10 kişiye eğlence amaçlı 25 bin dolar vereceğini duyurdu. Bu duyuruyu X platformundan paylaştığı videonun kazancı 250 bin dolar olduğu notuyla bir gönderiyle yapmıştı. Kazananları 72 saat içinde seçeceğini belirten ünlü YouTuber, çekilişin detaylarını takipçileriyle paylaştı.

73.jpg

Çekilişi kazananlardan biri de Türkiye'den Onedio'da İçerik Direktörü olan Mehmet Cemil Kemaloğlu oldu. Mehmet Cemil Kemaloğlu, çekilişi kazandıktan sonra yaptığı ilk paylaşımla okuyanları duygulandırdı.

Cemil Kemaloğlu yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

'Başlangıçta, 2024'ün başında, doktorların anne karnında ölümle tehdit ettiği sevgili kızımın sağlığı iyileşti ve yakın bir zamanda doğacak. Sadece iki gün önce, babamın 2 yıl boyunca mücadele ettiği kanseri tamamen yendiğini öğrendim. Bugün ise sadece rastgele bir retweet'in ardından Mr. Beast çekilişinden 25 bin dolar kazandım.

Geçen yıl ne kadar zor geçtiyse, bu yıl da aynı şekilde başladı. Kazandığım parayı tamamen kızımın geleceği için saklayacağım. Bana destek olan ve tebrik eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.'

02-001.webp

MEDİAZONE CEO'SU KAAN KAYABALI'DAN TEBRİK MESAJI

Mediazone CEO'su Kaan Kayabalı, içerisinde Mynet, Onedio, Mynet ve Tv Ekstra gibi önemli markaları barındıran, sektörde saygın bir konuma sahip bir isim olarak Mehmet Cemil Kemaloğlu'nu tebrik etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar