Milli takımdaki prim krizi için flaş açıklamalar: Burak Yılmaz saklı gerçekleri anlattı

Milli takımdaki prim krizi için flaş açıklamalar: Burak Yılmaz saklı gerçekleri anlattı
Mehmet Demirkol’un sunduğu programa konuk olan Burak Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu.

ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ/GÜNBOYU

Eski Milli futbolcu Burak Yılmaz, ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol’un sunduğu Socrates’te yayımlanan Galaxy Rehberi programına konuk oldu.

Yılmaz futbolu ve Fortuna Sittard’ı bıraktığı ile ilgili soruya “Bırakmadım ama 6 hafta sonra bir karar vereceğiz. Fakat dükkânı kapatıyoruz yavaştan” dedi.

Milli takım ve EURO 2016''daki prim krizi hakkında şunları söyledi:

''''Bu konudan dolayı çok üzüldüm ama artık da takmıyorum. Bu konudan dolayı çok üzüldüm ama artık da takmıyorum. Hala bana primci falan yazanlar var. Çok umursamıyorum, biz mağduruz. Biz primci değiliz. Benle birlikte Gökhan Gönül de prim almadı ama ben yazıldım. Ben bir de kamptayım, sakatlığımdan dolayı oynamadım. Çok önemli değil helali hoş olsun. Hiç sorun değil. Benim primci olmadığımla ilgili daha sonra TFF yöneticileri hepsi teker teker ''''hakkını helal et'''' dediler. Bu bana yeter. Benim primci olmadığımı oradaki başrol kimse o da biliyor.”

Çin macerası hakkında ise şu ifadeleri kullandı:

"Çin kulübünün başkanıyla hotelde buluştuk ve West Ham''a transfer olacağımı söyledim. Ancak başkan kesinlikle kabul etmedi. Seni almadan Çin''e gitmem dedi. Devlete söz verdiğini söyledi. Dedim: ''ben gelemem, eşim hamile falan''. "Yok olmaz, kabul etmiyorum, bana bir para söyle" dedi. Menajerim Ali abi de ''söyle bakalım bir para'' dedi. Ben 2 dediysem, başkan 5 dedi ve elini uzattı. Ben de o eli tuttum.''''

Geçtiğimiz hafta oynanan 4-2’lik Beşiktaş galibiyeti ile biten Fenerbahçe derbisinden sonra Şenol Güneş ile arasında geçen diyaloğu aktaran Yılmaz, şu sözleri sarf etti:

"Geçen Şenol Hoca''yı Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra aradım. ''Ya hocam ne kadar güzel değişiklikler yaptın, bunu kimse yapmazdı. Nasıl yaptın?'' dedim. ''Ya bazen tutuyor'' dedi."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar