Fenerbahçe istedi, Roma kaptı

Fenerbahçe istedi, Roma kaptı
Fenerbahçe'nin Futbol Şubesi'nde göreve getirmek istediği Lina Souloukou, Roma'da CEO'luk görevine başladı.

Fanatik’ten alınan habere göre, Fenerbahçe ve PSG''nin göreve getirmek istediği Lina Souloukou, Roma''nın yeni CEO''su oldu.

İtalya’nın Başkent ekibi Roma’da prosedürlerin tamamlanması ile göreve başlayan Lina Souloukou, "Friedkin ailesine bana verdikleri bu fırsat için minnettar olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu tarihi kulübe katılmaktan heyecan duyuyorum ve futbol dünyasında edindiğim deneyimi kulübe, yöneticilere ve uluslararası düzeydeki tüm çalışanlara aktarabilmek adına sabırsızlanıyorum" dedi.

Fenerbahçe Yönetimi, UEFA Avrupa Ligi''nin ikinci haftasında 30 Eylül 2021''de sahasında oynayacağı Olympiacos karşılaşması öncesinde Yunan ekibinin yöneticileri ve maçın UEFA temsilcileriyle yemekte bir araya gelmişti.

Olympiacos’u yemekte Dimitrios Agrafiotis, Lina Souloukou, Christian Karembeu, François Modesto ve Konstantinos Vernikos temsil etmişti ki UEFA Delegesi Bakar Jordania ve UEFA Güvenlik Sorumlusu Nikolay Shiryaev’in de yer aldığı yemeğin sonunda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Lina Souloukou’ya imzalı forma hediye ederken; rakip takım yöneticileri ise Koç''a çeşitli hediyeler takdim etmişti. Yemeğin sonunda UEFA yetkilileri ve Olympiacos yöneticileri Fenerbahçe anı defterini de imzalamıştı.

Roma Giallorossa''nın haberine göre henüz 40 yaşına gelmemiş olmasına rağmen futbol dünyasında oldukça dikkat çekici bir özgeçmişi olan Lina Souloukou için daha önce Fenerbahçe de devreye girdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar