Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay bayram sabahı büyük şok yaşadı! Dolandırıcıların kurbanı oldu

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay bayram sabahı büyük şok yaşadı! Dolandırıcıların kurbanı oldu
Geçtiğimiz Eylül ayında Berk Oktay ile nikah masasına oturan Yıldız Çağri Atiksoy, bayramın birinci günü büyük şok yaşadı.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Kendisi gibi oyuncu olan Berk Oktay ile hayatını birleştiren Yıldız Çağri Atıksoy, bayramın birinci günü dolandırıldı. Dolandırıldıklarını anlayan Atiksoy Instagram hesabından takipçilerine uyarıda bulundu.

Bayramı, Sapanca''daki bungalov evlerde geçirmek isteyen çift, Instagram''da gördükleri bir firmaya ücretin yarısını ödeyip rezervasyon yaptırdı.

Sapancalux Bungalov Evler''e rezervasyon yaptıran ikili, konaklama ücretinin yarısı olan 6 bin TL''yi de önceden banka yoluyla gönderdi.

İkili, bayramın birinci günü rezervasyon yaptığı yere gidince gözlerine inanamadı. Ne bungalov ev vardı, ne de bir yetkili...

Atiksoy, "Bunlar dolandırıcı çeteymiş. Bayram günü kalktık gittik ama böyle bir yer yok. O paranın kat kat fazlası çıkacak sizden, rezil pislikler. Bizi dolandırmanın bedelini ödeyeceksiniz. Asla peşinizi bırakmayacağız. Telefon ettik, ''Yanlış numara'' diye açtı yüzsüzler. Berk''i de beni de sosyal medyadan engellediler. İlk işimiz dava açmak olacak" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar