Milli Emlak'ın yeni piyangosu hangi ile vurdu? 1.250 metrekarelik arsa cep telefonundan daha ucuz

Milli Emlak'ın yeni piyangosu hangi ile vurdu? 1.250 metrekarelik arsa cep telefonundan daha ucuz
Ev ve arsa sahibi olmak isteyen milyonları sevindirecek bir açıklama geldi. Milli Emlak, emlak piyasasını alt üst edecek ilanını paylaştı. Bir telefon fiyatına arsa sahibi olabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Emlak piyasasında uygun fiyatlı arsa bulmak zorlaşırken, Milli Emlak’ın yeni ilanı dikkat çekiyor. Ankara’nın Çubuk ilçesinde 1.250 metrekarelik arsa sadece 69 bin TL’ye satışa sunuldu.

Milli Emlak, arsa satışı için 28 Eylül 2023 tarihinde ihale düzenleyecek. İhaleye katılmak isteyenlerin 13.800 TL teminat bedeli yatırması gerekiyor. Arsanın yer aldığı il ve ilçelerdeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne başvuru yapılması gerekiyor.

69 BİN TL ARSA

Arsa, Çubuk ilçesinin Kızılcaören Mahallesi’nde bulunuyor. Pafta, ada ve parsel numaraları Milli Emlak’ın resmi sitesinde yayınlanan ilanda belirtiliyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenlerin acele etmesi gerekiyor. Zira arsa fiyatları her geçen gün artarken, bu kadar uygun bir fiyata arsa bulmak neredeyse imkansız.

Milli Emlak, daha önce de farklı illerde uygun fiyatlı arsa satışları yapmıştı. Bu satışlar, emlak piyasasını hareketlendirmiş ve vatandaşların ilgisini çekmişti. Ankara’da 69 bin TL’ye arsa satın almak isteyenlerin, Milli Emlak’ın ilanını takip etmesi ve ihaleye katılması gerekiyor.

Milli Emlak tarafından yayınlanan ilanın detayları şöyle:

Tahmin Edilen İhale Bedeli 69.000,00 Teminat Bedeli 13.800,00 Uygun Yüzölçümü 1.250,00 m² İhale Tarihi 28/09/2023 İhale Saati 13:50

Satın alma başvuruları il, ilçe, mevki, pafta, ada, parsel numaralarının belirtildiği dilekçeyle taşınmazın yer aldığı il ve ilçelerdeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne teslim edilerek yapılmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar