Ekrem İmamoğlu CHP'li başkanı herkesin önünde neden fırçaladığını anlattı

Ekrem İmamoğlu CHP'li başkanı herkesin önünde neden fırçaladığını anlattı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün gerçekleştirilen kreş temel atma töreninde CHP Sultangazi İlçe Başkanı’na neden tepki gösterdiğini açıkladı. İşte kameralara yansıyan tepkinin asıl sebebi…

Ekrem İmamoğlu’nun kreş temel atma töreninde CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Ayseven’i fırçaladığı görüntüler çok konuşulmuştu. Ekrem İmamoğlu, gündem olan görüntülerin ardından ilk kez konuştu. İmamoğlu, Ayseven’e tepki göstermesinin sebebini açıkladı.

İmamoğlu, Başakşehir'de düzenlenen Terkos-İkitelli İSKİ İçme Suyu İsale Hattı'nın açılış töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu'na, dünkü kreş temel atma töreninde katılımın çok düşük olması nedeniyle CHP Sultangazi İlçe Başkanı'na yönelik tepkisine ilişkin “Tartışma kulislerde ‘ CHP, İstanbul'da İmamoğlu'nu yalnız bırakıyor' diye yorumlandı. Bu yoruma katılıyor musunuz?” sorusu yöneltildi.

imamoglu-kuraklik-anadolu-yakasini-bir-etkiliyorsa-avrupa-yakasini-bes-etkiliyor-6830-dhaphoto2.jpg

İmamoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi her zaman yanımızda. İlçe başkanımız, belediye başkanımız, yine belediye başkan vekilimiz. Bazen hata yapanları uyarmak gerekiyor. Biz aileyiz, bir aradayız, çok güçlüyüz” yanıtını verdi.

NE OLMUŞTU?

İmamoğlu, temel atma törenine partililerin ve vatandaşların katılımının oldukça düşük olmasına sinirlenerek Kemal Avseren'e “Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik. Sen partinin temsilcisisin. İlçe başkanı seçildin mi bu görevi hak edeceksin. Hak etmiyorsun. Bu işi kendi ilçende bir kişiye bile duyurmamışsın. (İlçe başkanının ‘polemiğe girmeyelim’ demesi üzerine) İstediğin kadar polemiği gir, her şey açığa çıksın. Rezillik” tepki göstermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar