Millet İttifakı aday açıklamasına hazırlanıyor! Türk bayrağı ve Atatürk posterleri açıldı

Millet İttifakı aday açıklamasına hazırlanıyor! Türk bayrağı ve Atatürk posterleri açıldı
Saadet Partisi Genel Merkezi'nde devam eden altılı masa toplantısı sırasında, partinin binasına Atatürk posteri ve Türk bayrağı asıldı. Kaynaklardan gelen bilgilere göre, saatler içerisinde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı resmen açıklanacak.

İYİ Parti''nin yeniden Millet İttifakı''na dönüşüyle birlikte, Saadet Partisi Genel Merkezi''nde düzenlenen altılı masa toplantısı saat 16,00''da başladı. Adaylık gündemi ile toplanan liderlerin, birkaç saat içerisinde kesin bir açıklamaya imza atması beklenirken. Kaynaklardan gelen bilgilere göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu 14 Mayıs''ta yapılması planlanan genel seçimler için muhalefetin adayı olarak ilan edilecek.

Yapılacak duyuruda, İYİ Parti''nin önerisi ile kabul edilmesine sıcak bakılan yardımcılık formülünün de resmen duyurulması bekleniyor. Buna göre, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, seçimlerin kazanılması halinde CHP lideri Kılıçdaroğlu''nun en yetkili yardımcıları olacak. 



İZMİR MARŞI SESLERİ YÜKSELDİ

Toplantı sırasında Saadet Partisi Genel Merkezi önünde toplanan binlerce vatandaş, Mustafa Kemal Atatürk''ün porterisinin parti binasına asılmasıyla birlikte İzmir Marşı söylemeye başladı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar