Altılı masa için on binler toplandı! Saadet Partisi önünde izdiham yaşanıyor

Altılı masa için on binler toplandı! Saadet Partisi önünde izdiham yaşanıyor
16.00'da başlayan Millet İttifakı toplantısına 6 siyasi partinin lideri de katılırken, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşen toplantı için on binlerce vatandaş parti binasının önüne akın etti. Kalabalık her geçen dakika artarken, toplantının ardından altılı masanın aday açıklaması yapması bekleniyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu''nun ev sahipliğindeki "Liderler Buluşması"na, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı.

2 Mart''ta yapılan son toplantının ardından aday beirleme sürecindeki tartışmaların kamuoyuna yansımasıyla beraber, ciddi bir kriz yaşayan Millet İttifakı, yeni formüller üzerinde uzlaşarak yeniden eksiksiz şekilde bir araya geldi. 

TOPLANTI SONRASI MİTİNG HAVASI YAŞANACAK!

Millet İttifakı''nın bir araya geldiği aday belirleme toplantısı sürerken Saadet Partisi Genel Merkezi önünde büyük bir kalabalık heyecanlı bekleyişini sürdürüyor.

Parti önünde bekleyen kalabalıklar, seçim zaferine yönelik sözler kullanırken. Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener için sloganlar atılıyor. 



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar