MHP’nin miting programı ve sloganı belli oldu! İşte ilk iki durağı

MHP’nin miting programı ve sloganı belli oldu! İşte ilk iki durağı
Yerel seçim çalışmalarına start veren MHP, miting programını ve sloganını açıkladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, mitinglerin Cumhur İttifakı anlayışını vurgulayarak, Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin' temalarıyla gerçekleşeceğini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için düzenlenecek mitinglere dair yazılı bir açıklama yaptı.

Yalçın, partisinin seçim mitinglerinde kullanılacak sloganlardan birinin 'Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin' olduğunu belirtti.

df-001.webp
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın

Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "MHP'nin 31 Mart 2024 tarihli yerel seçimlere hazırlık mahiyetindeki açık hava toplantılarının ilki, 28 Ocak'ta Mersin'de yapılacak ve milli söz birliğimiz dünyaya bir kez daha ilan edilecektir. Cumhur İttifakı anlayışıyla bu güzide ilimizde 'Mersin Bizim, Türkiye Hepimizin' diyeceğiz. Partimizin 'Manisa Bizim, Türkiye Hepimizin' temalı ikinci açık hava toplantısı ise 4 Şubat'ta Manisa'da gerçekleştirilecektir" ifadelerine yer verdi.

Cumhur İttifakı çerçevesinde MHP'nin ortağı olarak seçimlere girecek olan parti, Mersin'de Serdar Soydan'ı, Manisa'da ise mevcut belediye başkanı Cengiz Ergün'ü Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdi. Bu aday tercihleri, Cumhur İttifakı'nın birlikte hareket etme anlayışını bir kez daha göstermiş oldu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar