MHP'li adaydan tepki çeken Sinan Ateş yorumu: '2 bebesi var, ondan susuyoruz'

MHP'li adaydan tepki çeken Sinan Ateş yorumu: '2 bebesi var, ondan susuyoruz'
MHP Trabzon Milletvekili Adayı Bekir Sıtkı Tarım, suikasta uğrayarak katledilen Sinan Ateş'le ilgili ilginç ifadeler kullandı Tarım, Ateş'e MHP lideri Bahçeli tarafından sahip çıkıldığını ancak Ateş'in bazı ilişkileri nedeniyle Bahçeli'nin bu "koruma" tavrından vazgeçtiğini iddia ederek "İki tane bebesi var, eşi var, o yüzden susuyoruz." ifadelerini kullandı. Tarım'ın sözleri hem ilgi hem de tepki konusu oldu.

Selahattin Demirel / Günboyu

Ankara''da uğradığı silahlı saldırı sonucunda katledilen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş hakkında ilginç ifadeler kullanmasıyla gündem oldu.

Trabzon''un yerel haber kurumu 61 Saat''e konuşan Tarım, Sinan Ateş cinayetinin seçimlerde kendilerine oy kaybettirmeyeceğini belirterek "İki tane bebesi var, eşi var, o yüzden susuyoruz." ifadelerini kullanması hem ilgi hem de tepki çekti. 

"BİZE HİÇ OY KAYBETTİRMEYECEK"

Tarım''ın hala aydınlatılmayı bekleyen Sinan Ateş suikastıyla ilgili ifadeleri şu şekilde:

"Sinan Ateş cinayeti hiç bize oy kaybettirmeyecek. Ülkücü hareketin içinde olan insanlar, yapılan bir hamlenin, içinde yaşadığımız bir hamlenin, Genel Başkanımız tarafından piyasaya sunulduğu zaman bunun ''Devlet Bahçeli burada yapmışsa doğru yapmıştır'' anlayışına herkesin gelmesi lazım.

"FAZLA DEĞİNMEYECEĞİM"

Sinan Ateş''e meselesine fazla değinmeden geçeceğim. Sinan Ateş''e sahip çıksaydık... Söylenecek şeyleri buradan söylemek istemiyorum. Sahip çıkıldı, söylenecek şeyleri herkes gördü. Sinan Ateş''in ülkücü hareketin içinde bulunduğu zaman için genel başkanımız tarafından gösterilmiş bir ahde vefa vardır ama ondan sonraki süreçte ne yapmış olduğu, kimlerle birlikte olduğunu bildiğinden frene basmıştır genel başkanımız. İki tane bebesi ve eşi vardır, onların rencide olmaması için genel başkanımız nezaketinden dolayı sessiz kalmıştır.

Ama Türkiye çok büyük bir tehlike atlatmıştır. 15 Temmuz sürecinde her yere operasyon yapılmıştır. AK Parti''ye, İYİ Parti''ye, CHP''ye operasyon yapılmıştır, MHP de es geçilmemiştir, MHP''ye de operasyon yapılmıştır." 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar