Alparslan Türkeş'in 2 çocuğu Sinan Ateş'in evinde: And olsun ki hesabını soracağız

Alparslan Türkeş'in 2 çocuğu Sinan Ateş'in evinde: And olsun ki hesabını soracağız
Alparslan Türkeş’in 2 çocuğu Ayyüce Türkeş ile Ahmet Kutalmış Türkeş, suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş’in ailesini ziyaret etti.

ZÜLEYHA ÖNCÜ / GÜNBOYU

İYİ Parti’den Adana Milletvekili Adayı olan Ayyüce Türkeş ile AKP İstanbul eski milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş’in Bursa’da yaşayan ailesini ziyaret etti.

AYYÜCE TÜRKEŞ: RABBİM ŞAHİT OLSUN HESABINI SORACAĞIM

Ayyüce Türkeş, “Bursa’da Sinan ateşin evini ve mezarlığını ziyaret ettim. Sinan’ımızı, ocağımızı söndürdünüz. Senin varlığını, vatan sevgini, dava adamlığını, aile ve çocuklarına düşkünlüğünü biliyoruz. Rabbim şahit olsun hesabını soracağım And olsun ki; Ayyüce Türkeş bu davanın takipçisidir!” ifadelerini kullandı.

BABA MUSA ATEŞ: SİNAN''A SİLAH TAŞI DERDİM, ''BEN KATİL DEĞİLİM'' DERDİ

Sinan Ateş''in acılı babası Musa Ateş de Ayyüce Türkeş ve Ağabeyi Ahmet Türkeş''in ziyaretinden çok memnun olduğunu söyledi. Rahmetli Alparslan Türkeş''i görmüş olduğunu söyleyen Baba Musa Ateş, "Başbuğun kızı ve oğlu olarak acımızı paylaşmanızdan dolayı Allah razı olsun. Tek ümidimiz, katillerin ve azmettiricilerin yakalanacağına olan inancımızdır. Başımıza bunun geleceğini tahmin edebilseydim. Bizzat kendim oğlumun başında gece gündüz nöbet tutardım. Bu nasıl ve neyin intikamıdır ki soruşturma dosyasında aralarında milletvekilinin de olduğu 22 kişinin aşı geçiyor. Aklım hafsalam almıyor, kurşunun içerden gelmesi en acı olanı. Silah bile taşımazdı Sinan''ım, ben ısrar ettiğimde de ''Baba ben katil değilim'' derdi. O kadar da kendine güvenirdi" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar