Sinan Ateş'in ablasından MHP'ye sert tepki: 'İsminiz katillerle torbacılarla anılacak'

Sinan Ateş'in ablasından MHP'ye sert tepki: 'İsminiz katillerle torbacılarla anılacak'
Ankara'da uğradığı suikastla katledilen Ülkü Ocakları'nın eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, Kastamonu'da yaşanan pankart hadisesi nedeniyle MHP'ye "İsminiz katillerle ve torbacılarla anılacak” tepkisinde bulunarak “Sinan Ateş’in isminin zikredilmesinden, resminin asılmasından rahatsız olanlar, kapatmaya çalıştığınız hakikatlerin altında kalacaksınız." dedi.

Selahattin Demirel / Günboyu

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Kastamonu mitingi öncesinde İYİ Parti, il binasına “Sinan Ateş’in katillerinden hesap soracağız” ifadelerinin yer aldığı bir pankart astı.

Kastamonu Açıksöz’ün haberine göre İYİ Parti binasının bir üst katında bulunan MHP İl Başkanlığı, üç hilalli parti bayrağıyla  Ateş’in pankartını kapattı. İYİ Parti, bu kez MHP İl Başkanlığı’nın bir üst katındaki Saadet Partisi İl Başkanlığı’na Ateş’in pankartını astı.

SİNAN ATEŞ''İN ABLASINDAN SERT TEPKİ

Sinan Ateş''in ablası Selma Ateş, "pankart savaşı" gibi bir görüntü veren olay hakkında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Ateş paylaşımında "Sinan Ateş''in isminin zikredilmesinden, resminin asılmasından rahatsız olanlar, kapatmaya çalıştığınız hakikatlerin altında kalacaksınız. Sadece sizler değil, gelecek nesilleriniz bile bu utançla yaşayacak. İsminiz katillerle ve torbacılarla anılacak." ifadeleriyle tepki gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar