Metin Akpınar'ın kızı olduğu kanıtlanmıştı! Duygu Nebioğlu'ndan annesine dair ilginç sözler

Metin Akpınar'ın kızı olduğu kanıtlanmıştı! Duygu Nebioğlu'ndan annesine dair ilginç sözler
Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, uzun yıllar sonra yaptıkları mahkeme başvurusuyla Metin Akpınar'ın kızları olduklarını kanıtlamışlardı. Duygu Nebioğlu, annesi hakkında sosyal medyada konuşarak "Onu ortaya çıkaracağım, zorla da olsa" şeklinde konuştu.

1988 yılında doğan Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızları olduğu gerçeği ortaya çıkmıştı. İkiz kardeşlerden Duygu Nebioğlu ile babası arasındaki gerginlik ise yeniden gündeme oturdu.

Nebioğlu, ünlü sanatçı tarafından annesinin fakirlik belgesinin iptal edilmek istendiğini belirterek eleştirmişti.

640xauto-005.webp

Metin Akpınar'ın kızı son paylaşımıyla tekrar dikkat çekti. "Mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim" diyen Nebioğlu, "Hatta gerçek annem ortada olmasa bile sorun değil, mahkeme onu da ortaya çıkaracak" şeklinde konuştu. Duygu Nebioğlu daha sonra "O istemese de gerçek ortaya çıkacak, o zaman zorla bile olsa" dedi.

"TEHDİTLE KARŞILAŞTI"

Tek yumurta ikizleri, anneleri tarafından henüz iki aylıkken Antalya'daki bir köyde bir bakıcıya emanet edilmişlerdi. Çocuk Esirgeme Kurumu'na alındıktan sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alınmışlardı.

loo.jpg

Duygu Nebioğlu, annesi hakkında konuşurken "Annem, hamileliğini dört aylıkken öğrendi. Babam, annemin bize hamile olduğunu biliyordu. Annem, hamile olduğunu söylemek için Metin Akpınar'ın setine gitmiş ve tehdit edilmiş, çok korkmuş" şeklinde ifade etmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar