Başkan Böcek: Teleferiğin rutin bakımları yapıldı

Başkan Böcek: Teleferiğin rutin bakımları yapıldı
Antalya Belediye Başkanı Böcek yaptığı kaza ile ilgiliaçıklamada 'Teleferiğin yıllık ağır bakımları, normal rutin bakımları yapıldı" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaşanan teleferik kazasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Saat 17.28'de gerçekleşen kaza sonucunda 1 kişinin hayatını kaybettiğini ve 10 kişinin yaralandığını belirten Başkan Böcek, tahliye sırasında 3 kişinin daha yaralandığını ifade etti. Kendisinin talihsiz kaza sonrasında yaralıları en kısa sürede kurtarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini vurgulayan Başkan Böcek, hayatını kaybeden vatandaşa Allah'tan rahmet dileyerek, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

Başkan Böcek ayrıca, kazanın meydana geldiği teleferiğin yıllık ağır bakımının ve normal rutin bakımlarının düzenli olarak yapıldığını belirtti. Şirketin hizmete geçtiği 2017 yılından beri sürekli bakım ve kontrol altında olduğunu dile getiren Başkan, bu yılın başından itibaren ağır bakım protokolünün yapıldığını ve 5 Mart'ta tekrar hizmete açıldığını açıkladı. Olayın ardından hukuki süreçlerin başlatılacağını ve gerekli incelemelerin yapılacağını ifade eden Başkan Böcek, önceliklerinin kurtarma çalışmalarına odaklanmak olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar