Meteoroloji'den flaş uyarı! İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Hazır olun

Meteoroloji'den flaş uyarı! İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Hazır olun
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu 11 il için flaş uyarıda bulundu.

METEOROLOJİ'DEN FLAŞ UYARI! İSTANBUL'DA YAŞAYANLAR DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 18 Aralık 2022 tarihli hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji''den yapılan açıklamaya göre, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Ordu, Samsun, Giresun, Kastamonu ve Sinop illerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Perşembeye kadar süreceği bildirilen sağanak yağışlar konusunda Meteoroloji vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahminlerini sosyal medyadan duyurdu.

Yedi günlük tahminleri içeren haritayla birlikte yapılan açıklamada, ” (18 – 24 Aralık 2022) Ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta başında iç ve batı kesimlerde azalması bekleniyor.”

FIRTINA GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kuzey Ege’de rüzgarın pazar öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın çarşamba günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olunması gerekiyor.

KARADENİZ BÖLGESİ''NE UYARI

Öte yandan Meteoroloji, Trakya bölgesi başta olmak üzere İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Zonguldak, Ordu, Samsun, Kastamonu ve Sinop’ta pazar günü sağanak yağış uyarısında bulundu.

PERŞEMBE''YE KADAR DEVAM EDECEK

Meteoroloji Marmara, Ege, İç Anadolu ve kıyı Karadeniz’de Pazartesi günü yağışların devam edeceğini belirtti. Çarşamba günü ise Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu’nun birçok ilinde yağmur ve karla karışık yağmurun beklendiği ifade edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar