Mete Yarar ile Eski CHP’li vekil birbirlerine demediğini bırakmadı: Canlı yayında gerilim hat safhaya çıktı

Mete Yarar ile Eski CHP’li vekil birbirlerine demediğini bırakmadı: Canlı yayında gerilim hat safhaya çıktı
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile CHP 24. dönem milletvekili Ali Rıza Öztürk katıldıkları canlı yayında birbirine girdi. Program sunucusu Başak Şengül, tartışmanın şiddetlenmesinin ardından yayına kısa bir ara verdi.

Yerel seçim sürecinin yoğun yaşandığı şu günlerde, televizyon ekranları canlı yayınlarla sıcak tartışmalara sahne olmaya devam ediyor.

TV100 ekranlarında yayınlanan programa katılan Güvenlik uzmanı Mete Yarar ile CHP'nin 24. dönem milletvekili Ali Rıza Öztürk arasında tansiyon zaman zaman yükseldi ve tartışma sert bir hal aldı. Program sunucusu Başak Şengül, tartışmanın kontrolden çıkmaması için araya girmek zorunda kaldı.

Özellikle, Ali Rıza Öztürk'ün, Mete Yarar'ın sesini yükseltmesine tepki göstererek, "Ben senin oğlun değilim. Bana niye bağırıyorsun?" demesiyle gerilim arttı. Mete Yarar'ın bu sözlere, "Kim sana oğlum dedi ya? Benimle konuşurken lütfen bize şey muamelesi çekmeyin. Siz bize neyi söylüyorsunuz?" şeklinde cevap vermesiyle tartışma daha da alevlendi.

Her iki tarafın da birbirine "Benimle böyle konuşma." demesiyle tansiyon iyice yükseldi ve program sunucusu Başak Şengül, gerilimin artmasını engellemek için araya girmek zorunda kaldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar