Mert Hakan Yandaş: Kupayı kazanıp kendimizi affettirmek istiyoruz

Mert Hakan Yandaş: Kupayı kazanıp kendimizi affettirmek istiyoruz
İzmir'de oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan sarı-lacivertli oyuncu Mert Hakan Yandaş, “Kupayı kazanıp kendimizi affettirmek istiyoruz” dedi.

SERPİL DEMİR-GÜNBOYU

Fenerbahçe ile Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde yarın saat 20.45'te Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçeli oyuncu Mert Hakan Yandaş ile Başakşehirli oyuncu Ömer Ali Şahiner, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

‘KENDİMİZİ AFFETTİRMEK İSTİYORUZ’

Fenerbahçeli oyuncu Mert Hakan Yandaş, sezona iki kupa hedefi ile başladıklarını ancak ligi hüsranla tamamladıklarını belirterek, "Bunu yaşamak istemezdik. Son ana kadara mücadelemizi verdik. Bu bizde inanılmaz üzüntü oluşturd. Kupanın önemi sezon başından beri aynı. Kazanmak için çıkacağız. İnşallah kazanıp bir nebze de olsa taraftarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına yakışan bir final olur. İyi hazırlandık. İnşallah kazanan taraf biz oluruz ve taraftarımızı bir nebze mutlu ederiz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar