Kısmetse Olur Melis, kendisini darp eden evli sevgilisiyle barıştı!

Kısmetse Olur Melis, kendisini darp eden evli sevgilisiyle barıştı!
Melis Buse Betkayan, ile Tiktok fenomeni Serbest Hoca arasındaki ilişki gündem olmuştu. Evli sevgilisiyle ilişkisini sosyal medyadan duyuran Betkayan Serbest Hoca olarak bilinen Reşit Bozdağ tarafından darp edildikten sonra şikayetçi olmuştu. "Böyle bir ilişki yaşadığım için Rabbim'e tövbe ediyorum" dedikten bir gün sonra evli sevgilisiyle barıştı.

"Böyle bir ilişki yaşadığım için Rabbim''e tövbe ediyorum" diyerek darp edildiğini açıklayan Melis Buse Betkayan, şiddet görerek şikayetçi olduğu evli sevgilisiyle barıştı.

Serbest Hoca olarak tanınan evli sevgilisi Reşit Bozdağ ile bir küs bir barışık ilişkisi olan Melis Buse Betkayan geçtiğimiz gün sevgilisinden dayak yediğini söyleyip ayrıldığını duyurmuştu.

"Böyle bir ilişki yaşadığım için Rabbim''e tövbe ediyorum" diyen eski yarışmacı 2. Sayfa''ya katıldı.

Melis Buse Betkayan, canlı yayında yaşadıklarını anlatırken Bozdağ ile barıştıklarını ve onu sevdiğini söyleyerek sunucuları şaşkına çevirdi. Yaşanan her şeyin karşılıklı olduğunu söyleyen Betkayan, şunları söyledi:

melis-buse-betkayan-siddet-gorerek-sikayetci-15694926_744_m

"Kendisiyle görüşüyoruz. Mahkeme süreci devam ediyor şikayetlerimizi geri almadık. Hoş olmayan şeyler yaşandı. Biz 2 aydır birlikteyiz. İlişkim başladığından beri o evli olduğu için çok linçlendim. Evli bir insanla iletişim bile olmadı. Evli olduğunu biliyordum ama boşanma sürecindeydi ben bir şeyi yıkmadım. Evliliği benden önce bitmişti. Biz tanıştıktan sonra kendisi boşanma davası açmıştı. Ben kimsenin evliliğini bozmadım. O kadının da bir suçu yok ve onu incitmek istemiyorum. O ilişki defalarca aldatma ve kavga nedeniyle bitti."

melis-buse-betkayan-siddet-gorerek-sikayetci-15694926_9471_m

"Bu ilişkide mantığımı yitirdim" diyen eski yarışmacı "Biz bir aydır sürekli kavga ediyoruz. O gün de bitirme kararı aldık ve eşyalarını toplayarak gitti. O gün bayağı tartışınca ben onu her yerden engelledim. Birbirimize karşı hoş olmayan şeyler söyledik. Bir süre sonra eve geldi ve tartışma esnasında arbede yaşandı. Telefonumu alarak evden çıktı ben de arkasından koştum. Ben orada bayılmışım. Ayıldığımda etrafımda insanlar, ambulans ve polis vardı. Beni önce darp raporu almam için hastaneye götürdüler" ifadelerini kullandı.

"BEN BU İNSANLA SEVDİĞİM İÇİN BARIŞTIM"

"Kulağımdan tuttuğu için kulağım kanamış, boynumdan da tutmuş. Ben bir sinirle onu paylaştım yoksa paylaşmazdım" diyen Melis Buse Betkayan "Ben bu insanla sevdiğim için barıştım" diyerek herkesi şoke etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar