Mehmet Şimşek'e Durmuş Yılmaz'dan tepki

Mehmet Şimşek'e Durmuş Yılmaz'dan tepki
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamak." ifadelerinin yanında sabır ve zaman istemesine İYİ Partili Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz'dan "Çok geç değil mi?" tepkisi geldi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Bugünkü para piyasalarında dolar 23,17 TL'yi görerek rekorunu tazelerken vatandaş, dolardaki yükselişin ne zaman son bulacağını ve ekonominin düzelmesi yönündeki adımların nasıl atılacağını merak ediyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ateşlenen piyasa sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında "Daha müreffeh ve dirençli bir Türkiye yaratmak için ilkelerimiz şeffaflık, tutarlılık, hesap verebilirlik ve öngörülebilirlik olacaktır. Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır. Plan ve program dahilinde, belirlediğimiz ilkeler çerçevesinde emin adımlarla çıktığımız bu yolda hedeflerimize inşallah herkesin desteğini alarak ulaşacağız. Ancak biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var." ifadelerini kullanmıştı.

"ÇOK GEÇ DEĞİL Mİ?"

Şimşek'in açıklamalarına İYİ Partili Durmuş Yılmaz'dan tepki geldi.

Merkez Bankası eski Başkanı Yılmaz, sosyal medya hesabından "Su köprüyü yıkalı çok oldu. Yazılacak reçeteye baz olacak doğru veri ortada yokken ekip güçlendirmekten, program tasarlamaktan söz ediyorsunuz. Başarılar." açıklamasıyla Şimşek'e karşılık verdi.

Yılmaz'ın paylaşımı şöyle;

"Sayın Mehmet Şimşek demiş ki; "Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır." Çok geç değil mi? Su köprüyü yıkalı çok oldu. Yazılacak reçeteye baz olacak doğru veri ortada yokken ekip güçlendirmekten, program tasarlamaktan” söz ediyorsunuz. Başarılar."

dyl.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar