Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç 'Hayatımın kadınını buldum' dedi! Canlı yayında ilk kez açıkladı

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç 'Hayatımın kadınını buldum' dedi! Canlı yayında ilk kez açıkladı
Ünlü pop müziği sanatçısı Serdar Ortaç, yeni bir aşka yelken açtığını TikTok üzerinden yaptığı canlı yayında ilk kez açıkladı.

Serdar Ortaç'ın magazin gündemine bomba gibi düşen bu açıklaması, olay oldu. MS hastalığı ile mücadele eden ve geçtiğimiz aylarda tekrar evlenmek istediğini belirten Ortaç, şimdi ise hayatının kadınını bulduğunu söyledi.

62a447074e3fe10268d6b604.webp

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde TikTok'ta katıldığı yayında yeni bir ilişkiye başladığını açıkladı. Survivor yarışmasıyla tanınan Çağla Taşdelen'e canlı yayında aşkını ilan etti.

Sosyal medyada yaptığı canlı yayınlarla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarla gündeme oturmuştu. Özellikle kadınlara dair söylediği sözlerle büyük bir tepki çeken Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan ile yaşadığı tartışmalarla da gündeme gelmişti.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, TikTok'ta katıldığı canlı yayında yeni bir ilişkiye başladığını duyurdu. Survivor yarışmasıyla tanınan Çağla Taşdelen'e canlı yayında aşkını ilan eden Ortaç, "Ben hayatımın kadınını buldum. Çok güzel şeyler yaşıyorum" şeklinde konuşarak aşk hayatına dair ilk kez bilgi verdi.

65c6720c046808ff58fbd9e6.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar