MasterChef Türkiye'de jüri karmaşası sona erdi

MasterChef Türkiye'de jüri karmaşası sona erdi
Geçen sezonun bitimiyle birlikte MasterChef'in jüri üyeleri arasında sorunlar yaşandığı ve Şef Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda olmayacağı iddia edilmişti. Yeni sezonun tanıtımları yayınlandı ve şeflerin paylaşımları soru işaretlerini giderdi.

TV8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, yeni sezon da da sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Survivor''ın ardından yayın hayatına başlayacak olan MasterChef Türkiye 2022 yarışma programı lezzetli tarifler ile ekrana geliyor.  MasterChef Türkiye 2022 için nefesler tutuldu! Yeni sezonun yarışmacıları, MasterChef jürisi karşısında hünerlerini sergileyecek. Yeni sezon MasterChef yarışmasından ise ilk fragman geldi. 

ÜÇ ŞEF TARAFINDAN DA PAYLAŞILDI

Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu arasına maaş ödemeleri yüzünden kara kedi girdiği iddia edilmiş ve yeni sezonda jüride değişiklik olacağı söylenmişti. Yarışmanın yeni sezonunun başlamasına kısa bir süre kala her üç şef de sosyal medya hesaplarından yeni sezonunun tanıtımını paylaştı ve böylelikle kafalardaki soru işaretlerini de gidermiş oldular.

MASTERCHEF YENİ SEZON NE ZAMAN?

Birbirinden başarılı MasterChef adayları, jüri üyelerinin karşısında en başarılı tabakları çıkarmak için kıran kırana mücadele veriyor. Yeni sezonu beklenen MasterChef yarışmasından fragman geldi. MasterChef 2022 için yayın tarihi henüz açıklanmadı ancak yakında izleyici karşısındaki yerini alması bekleniyor.

MASTERCHEF JÜRİSİ

MasterChef, yeni sezonda da öğretirken eğlendirmeye de devam edecek. Yeni sezon fragmanı yayımlanan yarışmada Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, yarışmacılarla lezzetli tarifler yapacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar