Bakın Somer Şef nasıl Somer Şef olmuş!

Bakın Somer Şef nasıl Somer Şef olmuş!
Empati adlı programda Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorularını cevaplayan Somer Sivrioğlu, hayatını değiştiren kişiyi anlattı. Üvey babası hakkında konuşan Somer Şefin hikayesi izleyenleri duygulandırdı.

MasterChef yarışmasında jüri üyesi olan ünlü şef Somer Sivrioğlu, Empati adlı programa konuk oldu. Özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan Somer Sivrioğlu, hayatını değiştiren olayı anlatırken herkesi hüzünlendirdi.

ÜVEY BABADAN EN BÜYÜK DESTEK

Hayat hikayesini anlatmaya başlayan Sivrioğlu, "Lise yıllarında çalışkan bir öğrenciydim. Aşık olunca ders çalışmayı bıraktım. Edebiyat öğretmenim beni tekrar hayata kazandırdı. Genç bir işletmeci olarak kaliteli restoranlarda staj yaptığını anlatan şef Somer Sivrioğlu, "En büyük kazancım genç yaşta annemin iflasına şahit olmaktı. İflastan sonra annemler Bodrum''a yerleşti. Ben de Avustralya''ya gitme kararı aldım. Gittiğimde kimseyi tanımıyordum ama verdiğim en doğru karardı. Hala orada yaşıyorum çocuklarımla, evimle, restoranlarımla... Belli bir yaştan sonra köklenme ihtiyacı hissettiğim için burada restoran açtım" sözlerini dile getirdi.

Üvey babaları hakkında da konuşan ünlü şef, "İkinci üvey babamın çocuğu olmadığı için babalığı bilmiyordu. Mesafeli ama sağlıklı bir ilişkimiz vardı. Fakat sonra hayatıma üçüncü üvey babam girdi, ona çok müteşekkirim. Hayatımı değiştirdi ve ''İyi ki hayatımdan geçti'' diyebilirim. Geçen sene kaybettik, çok değerli ve kıymetli bir adamdı" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar