Marmaris’te kanala düşen arabanın içinden burnu bile kanamadan çıktı

Marmaris’te kanala düşen arabanın içinden burnu bile kanamadan çıktı
Marmaris’te yol kenarındaki kanala düşen arabanın içinden burnu bile kanamadan çıktı.

Muğla'nın gözde turizm beldelerinden Marmaris'te, nefes kesen bir kurtuluş hikayesi yaşandı. Sarıana Mahallesi'nde bulunan Mustafa Münir Elgin Bulvarı'nda, bir otomobil sürücüsü virajı alamayarak önce bir çöp konteynırına, ardından da yol kenarındaki su gider kanalına çarptı.

Olay, akşam saatlerinde Yalancıboğaz'dan otogara doğru seyir halindeyken meydana geldi. Görgü tanıklarının hızla müdahale çağrısında bulunduğu bu kaza sonrası, bölgeye hızla ulaşan itfaiye, ambulans ve trafik ekipleri, şans eseri yara almadan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başaran sürücüye yardım etti.

Marmaris İtfaiye ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı çalışanlar ve iyi niyetli vatandaşlar, sürücüyü sıkıştığı yerden güvenle çıkardı.

Kazazedeye olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası, sürücü herhangi bir sağlık kuruluşuna gitmeyi reddetti. Olay yerindeki araç ise, yaşanan bu talihsiz kazadan sonra kullanılamaz hale geldi.

aw146860-02.jpg

Bu nokta, 15 gün önce de genç bir askerin hayatını kaybettiği bir kaza ile gündeme gelmişti. Bu son kaza ile birlikte, bölgedeki trafik güvenliğine yönelik endişeler bir kez daha gündeme geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar