Marketten aldığı muzların içinden çıkanı şeyi görünce şoke oldu! Gözlerine inanamadı...

Marketten aldığı muzların içinden çıkanı şeyi görünce şoke oldu! Gözlerine inanamadı...
35 yaşındaki Craig Harrison'ın süpermarketten aldığı muzların arasından çıkan şey herkesi şaşırttı.

Süpermarketten aldığı muzlarda kocaman bir örümcek ve yumurta kesesi bulduğunu iddia eden Craig Harrison sosyal medyada gündem oldu.

Craig Harrison, The Sun''ın haberine göre, "Başlangıçta sadece şoktaydım. Geriye doğru tökezledim ve dengemi kaybettim" dedi. Habere göre, Harrison, 200 kadar yavru içerebilen yumurta kesesini taşıyan "korkunç ve şeytani görünümlü" canavarı fark ettiğinde daha da dehşete düştü.

Harrison "Bu olaya kadar örümceklerden korktuğumu düşünmüyordum ama meğer bir şeyler geliştirmişim." diye de ekledi.

Söz konusu örümceğin ısırıklarının insanlar için ölümcül olmadığı ancak zehrinin kalp çarpıntısı, kusma ve baş ağrısına neden olabileceği söyleniyor.

TAZMİNAT TEKLİFİ YETERLİ GELMEDİ

Süpermarket şirketi ise Craig Harrison''dan özür diledi ve ona 100 Sterlinlik bir tazminat teklif etti. Ancak 35 yaşındaki adam görünüşe göre daha fazlasını istiyor.

Harrison, "Bu para büyük bir haftalık alışverişe bile denk gelmiyor" dedi ve yumurtalarını savunan örümcek tarafından ısırılmış, hatta onu ısırmış olabileceğini söyledi.

Marketin tedarikçisinin o zamandan beri kontrollerini artırdığı belirtilirken, market devinin ise "Örümceklerin meyvelerimizle birlikte seyahat etmesini önlemek için sağlam süreçlerimiz var, ancak çok nadir durumlarda bazen gizlice geçebiliyorlar" ifadelerini kullandığı söylendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar