Terzilerde seçim mesaisi başladı: Milletvekili adaylarının takım elbise fiyatı ne kadar

Terzilerde seçim mesaisi başladı: Milletvekili adaylarının takım elbise fiyatı ne kadar
Seçime sayılı günler kala, partilerin hazırlıkları tüm hızıyla sürerken takım elbise telaşına düşen adayların terzi hazırlıkları da hız kazandı. Bir milletvekili adayının takım elbise fiyatı ne kadar? Fiyatlara zam geldi mi? İşte tüm detaylar…

14 Mayıs''ta gerçekleştirilecek seçimlere sayılı günler kala terzilerde seçim yoğunluğu da başladı. Özel dikim takım elbise giymek isteyen milletvekili adayları, hazırlıklara başladı.

NTV''den Tuana Çiftçi''nin haberine göre özel dikim takım elbiselerin fiyatları kumaşın kalitesine göre değişirken ortalama fiyatlar 25 bin lira ila 100 bin lira arasında seyrediyor.

Şehir dışında olan adaylar için terziler günübirlik gidip ölçü alıyor. Terziler ise yoğunluklarının olduğunu dile getirirken siparişleri yetiştirmek için sabah 07.30''dan 22.30''a kadar çalıştıklarını belirtiyorlar.

İstanbul Terziler Odası Başkanı Turan Aydoğdu ise terzilere yoğun talep olduğunu ancak çalışacak elaman bulmanın zorluğundan bahsetti.

Elaman sıkıntısının büyük olduğunu dile getiren Aydoğdu, "Bizim usta terzilerimizin okullara meslek liselerine atanarak oradan çocuklara terziliği öğretmemiz lazım" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar