Mansur Yavaş’tan rakibi Altınok’un mal varlığına dair ilk yorum

Mansur Yavaş’tan rakibi Altınok’un mal varlığına dair ilk yorum
Halk TV'de İsmail Küçükkaya’ya konuk olan Mansur Yavaş, rakibi Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok'un mal varlığına ilişkin konuştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Halk TV'de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programında Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'un mal varlığına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yavaş, rakibi Turgut Altınok'un mal varlığını tam olarak açıklamadığına dair kanaati olduğunu belirterek: "Altınok'un mal varlığını tam olarak açıklamadığı kanaatindeyim. Belediye başkanı olduktan sonra da servetinin azalmadığını düşünüyorum. Eğer 9 kardeşe bu kadar mal varlığı kalmışsa, her birine tebrikler. Benim babamdan bana kalan bir ahşap ev ve itibar zenginliği var. Başka bir şey yok" ifadelerini kullandı.

"ÖNCELİĞİM ANKARA"

Yavaş, anketler ve ilçe belediyelerindeki oy oranlarına ilişkin de önemli değerlendirmelerde bulundu. Yavaş, ilçe belediyelerinden daha fazla belediye kazanmazlarsa oy oranına rağmen azınlıkta kalacaklarını belirtti. Geçmiş seçimlerde yaşanan adaletsizliklere vurgu yaparak, "Meclis çoğunluğunu elde etmemiz ilçelere bağlı. Adaylarımız iyi. Şu anda gelen anketlere göre bir iki ilçedeki sonucu lehimize çevirebilirsek" dedi.

"Benim önceliğim Ankara" diyerek seçmenin beklentilerine odaklandığını vurgulayan Yavaş, "Belediye başkanının görüşünü açıklaması toplumda kutuplaşmaya neden oluyor. Buna da benim hakkım yok. Sonuçta belediye başkanısınız, herkesin görüşüne saygı duymak zorundasınız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar