Murat Ağırel'den Turgut Altınok ile ilgili flaş iddia: 600 dairesi var

Murat Ağırel'den Turgut Altınok ile ilgili flaş iddia: 600 dairesi var
Gazeteci Murat Ağırel, AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ile ilgili dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi.

AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok'un mal varlığı açıklaması, gazeteci Murat Ağırel'in Halk TV'de yayınlanan 'Kayda Geçsin' programında yeni bir boyut kazandı.

Altınok'un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada belirtilen mal varlığı listesindeki mülklerde eksiklikler olduğu iddiasıyla gündeme gelen konu, Ağırel'in ortaya koyduğu iddialarla daha da genişledi.

Turgut Altınok'un açıkladığı mal varlığı listesine göre, 22 arsa, 23 tarla, 9 ev, 2 kargir ev, 2 kargir bina ve 1 bostan bulunuyordu. Ancak, Murat Ağırel'in programa katılarak yaptığı açıklamalara göre, Antalya'da havalimanına yakın bir bölgede yer alan ve Altınok'a ait olduğu iddia edilen 600 dairelik bir konut projesi daha bulunuyor. Ağırel, bu iddiayı bir takipçisinin kendisine ulaşarak ilettiğini ve iddiayı desteklemek için fotoğraflar ve parsellerin gönderildiğini belirtti.

Programda konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ağırel, Altınok'un bu iddialarla ilgili kendisine dönmediğini ve açıklama yapmadığını ifade etti.

Turgut Altınok'un mal varlığıyla ilgili ortaya atılan yeni iddialar, seçim öncesi siyasi arenada büyük yankı uyandırdı. İddiaların doğruluğunun araştırılması ve gereken açıklamaların yapılması bekleniyor.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar