AKP lehine plana sadık kalan Sinan Oğan'a Zafer Partili Bartu Soral'dan sert sözler

AKP lehine plana sadık kalan Sinan Oğan'a Zafer Partili Bartu Soral'dan sert sözler
Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral, geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek veren Sinan Oğan’a ser sözlerle yüklendi.

Yerel seçimlerde Zafer Partisi’nden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Bartu Soral, tv100’de yayımlanan Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'na konuk oldu.

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Soral, Zafer Partisi’nin geçtiğimiz yerel seçimlerde ATA İttifakı kurduğu Sinan Oğan ile ilgili sert eleştirilerde bulundu.

Oğan’ın seçimlerde sıkça dile getirdiği ‘ne kandil dağı ne domuz bağı’ sözlerini hatırlatan Soral, “Bu lafı Türk halkına söz olarak verdikten sonra birinden birini seçemez. Bu çizgisizliktir” dedi.

Oğan’ın sözlerinin arkasında durmadığını savunan Soral, “HÜDA PAR burada, DEM Parti burada diye ikiye ayırdıktan sonra, ben ikisini de kabul etmiyorum demeni beğenirim. Aferin derim, çünkü çizgi budur. Ama ondan sonra olmadım diğer tarafa geçtim dersen olmaz. Bu çizgisizliktir” ifadelerini kullandı.

Soral, açıklamalarında Oğan’ın yanı sıra Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ı da eleştirdi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar