Mansur Yavaş’tan dikkat çeken ‘proje’ açıklaması: 5 yılda yaptıkları yeşil alan miktarını paylaştı

Mansur Yavaş’tan dikkat çeken ‘proje’ açıklaması: 5 yılda yaptıkları yeşil alan miktarını paylaştı
Yerel seçim çalışmalarına son sürat devam eden ABB Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından 5 yılda yaptıkları yeşil alan projesinin videolu paylaşımını yaptı.

2019 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni AKP’nin elinden almayı başaran Mansur Yavaş, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere hazırlanıyor. AKP’li Turgut Altınok ile Ankara için kıyasıya rekabet edecek olan Yavaş, seçim çalışmalarına start verdi.

Dev projeler ve kayda değer vaatlerle seçmenin gönlünü kazanmayı hedefleyen Yavaş, kendisine yönelik yapılan ‘Büyük projesi yok’ eleştirilerine sosyal medya hesabından videolu paylaşımla cevap verdi.

Proje olarak beton değil yeşil alan yaptıklarını vurgulayan Yavaş, Ankara’da 25 yılda yapılmayan yeşil alanın 5 yıllık yönetimlerinde yapıldığının altını çizdi. Yavaş açıklamasında, ÇUBUK, BAKAP, 1 Barajı, 30 Ağustos Zafer Parkı, Hacıkadın Kent Ormanı ve Batıkent Rekreasyon Alanı, Batıpark, Kusumlu Anı Parkı, Ballıkpınarı Mahallesi Parkı, Lodumlu Adnan Menderes Rekreasyon Alanı gibi çok sayıda yeşil alanın videosunu yaptı.

Mansur Yavaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise şu şekilde:

“Gözleri "proje" diye beton arayanlara kötü bir haberim var. Ankara'ya 25 yılda yapılan yeşil alan miktarını biz 5 yılda KAZANDIRDIK. Başkenti betona değil yeşile boğmaya devam edeceğiz!”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar