Mansur Yavaş Anadolu OSB’de sanayicilerle buluştu: Rozetimizi çıkardık, kimseyi ayırmadık

Mansur Yavaş Anadolu OSB’de sanayicilerle buluştu: Rozetimizi çıkardık, kimseyi ayırmadık
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Anadolu Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayicilerle bir araya geldi. Yavaş, burada yaptığı konuşmada, 2019 yılından bu yana Ankara için gerçekleştirdiği insan odaklı projelerini anlattı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Yavaş, "Az Laf, Çok İş" sloganıyla yola çıktığı seçim kampanyası kapsamında hizmet ve projelerini sıkı bir şekilde anlatıyor.

Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'nin düzenlediği toplantıya katılan Yavaş, 6 bin 500 çalışanın temsilcisiyle bir araya geldi. Toplantıda, Anadolu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay da bulundu. Yavaş, 2019 yılından bu yana Ankara için gerçekleştirdiği hizmet ve projeleri paylaşarak katılımcılarla bilgi alışverişinde bulundu.

“BÜTÜN HARCAMALARI GÖRÜYORSUNUZ”

Yavaş, konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bütçe harcamalarını şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaştıklarını vurgulayarak, "Web sayfamızdan kuruşuna kadar bütün harcamaları görüyorsunuz. Ayrıca belediyenin Sayıştay kararlarını da yayınlıyoruz. Şehri beraber yönetmenin anlamı budur" dedi.

“25 YILDA YAPILAN KADAR YEŞİL ALANI ANKARA'YA KAZANDIRDIK”

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO'nun bütçe gelir-gider durumları hakkında da bilgi veren Yavaş, öngörülemeyen durumlarla karşılaşmalarına rağmen mali açıdan dengeyi koruduklarını ifade etti. Yavaş, ASKİ su tarifesinde yapılan düzenlemelerle öğrencilere, sosyal yardım alanlara ve depremzedelere destek verdiklerini belirtti.

Ankara'nın yeşil alanlarını artırmak için yaptıkları çalışmalara da değinen Yavaş, "Ankara'yı yeşile boğacağız demiştik. 25 yılda yapılan kadar yeşil alanı Ankara'ya kazandırdık" diye konuştu. Ayrıca, Ankapark'ın rekreasyon alanı olarak açılacağını duyurdu.

EMEKLİLERİN SIKINTILARINA DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal belediyecilik hizmetlerine de değinen Yavaş, Başkent Kart sistemiyle sosyal yardımların kolaylaştırıldığını ve emeklilere yönelik destekler sağlandığını aktardı.

Konuşmasında adalet ve eşitlik vurgusu yapan Yavaş, "Bugüne kadar kimseyi ayırmadık, herkes için eşit hizmet verdik ve bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz" dedi.

Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yavaş, emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, bu konuda daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

Anadolu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay ise Yavaş'a teşekkür ederek, işbirliği ve yardımları için minnettarlığını dile getirdi. Yavaş, toplantının ardından Sincan 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir firma ziyareti gerçekleştirerek çalışanlarla yemek yedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar