Depremde 5 katlı binanın sadece yangın merdiveni ayakta kaldı

Depremde 5 katlı binanın sadece yangın merdiveni ayakta kaldı
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremden en fazla etkilenen Malatya’da kaydedilen görüntü yanan felaketin yüzünü tekrardan gösterdi. 5 katlı bina 7,6 büyüklüğündeki depremde yerle bir olurken geriye sadece apartmanın yangın merdiveni ayakta kaldı.

Türkiye’nin 10 ilinde ciddi hasarlara ve 20 bin 665 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan depremde Malatya’da 5 katlı binadan geriye sadece yangın merdiveni ayakta kaldı.

5 KATLI BİNADAN GERİYE SADECE YANGIN MERDİVENİ KALDI

Zaviye Mahallesi''ndeki 5 katlı bir bina, 7,6''lik depremde yerle bir olurken binadan geriye yangın merdiveni kaldı .

 

İKİNCİ DEPREME DAYANAMAYAN BİNADAN GERİYE YANGIN MERDİVENİ KALDI

Binanın bulunduğu mahallede yaşayan Halil Özgün, binanın yıkılışı sırasında çok yakınında bulunduğunu, enkaz altında kalmadığı için şükrettiğini ifade etti. İlk depremin büyük hasara yol açtığını söyleyen Özgün, yıkılan binanın yanındaki apartmanda yaşadığını, ikinci sarsıntının ardından caminin büyük zarar gördüğünü, yanındaki binanın da yıkıldığını kaydetti.

ÖZGÜN "BİNANIN ALTINDA KALMADIĞIMIZA ŞÜKRETTİK"

Özgün, kendi evlerine henüz kontrol yapılmadığı için girmediklerini söyleyen "İkinci deprem de çok şiddetliydi. Zaten bina ikinci depremle yıkıldı. Ben de deprem sırasında oradaydım altında kalmadığımıza şükrettik" diyerek yaşadığı korku dolu anları anlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar