Makas atarken kaza yaptı; yaralı arkadaşını bırakıp kaçtı

Makas atarken kaza yaptı; yaralı arkadaşını bırakıp kaçtı
Kocaeli'nde takla atan otomobil 300 metre sürüklendi. Kaza yapan sürücü ise olay yerinden kaçtı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, makas atarak ilerleyen bir cip sürücüsü, çarptığı iki otomobilde hasara neden olduktan sonra kazada yaralanan arkadaşını terk ederek olay yerinden kaçtı.

ARAÇTA BÜYÜK HASAR OLUŞTU

Olay, D-100 karayolunun Gebze ilçesi Cumhuriyet Mahallesi geçişinde gerçekleşti. İddiaya göre, ismi belirlenemeyen 41 SC 518 plakalı cip sürücüsü, makas atma manevraları sırasında Burak P. tarafından kullanılan 34 HKY 378 plakalı otomobile çarptı. Kontrolden çıkan cip, daha sonra Ahmet A. idaresindeki 34 GFJ 135 plakalı otomobile de çarparak bariyerlere çarpmadan durabildi. Kazada araçlarda büyük çapta hasar oluştu.

Kaza sonrasında hafif sıyrıklarla atlatan cip sürücüsü, araç içinde bulunan yaralı arkadaşını terk edip olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, cipte bulunan Hasan Aksu ve otomobil sürücüsü Burak P.'nin yaralandığını tespit etti. Yaralılar, ambulanslarla Gebze Devlet Hastanesi ile Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

kocaelikazahaberi.jpg


Polis, olay yerinden kaçan cip sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar