Mahir Başarır Mersin'de konuştu: Bekir Bozdağ'ın nerede şampanya patlattığını söyleyeyim mi

Mahir Başarır Mersin'de konuştu: Bekir Bozdağ'ın nerede şampanya patlattığını söyleyeyim mi
Seçimlere sayılı günler kala yaptığı '15 Mayıs gün bazıları şampanya patlatacak, bazıları namaz kılacak' çıkışı ile tepkileri üzerine toplayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a bir cevap da CHP'li Ali Mahir Başarır'dan geldi. Başarır, ''Bekir Bozdağ'ın nerede şampanya patlattığını söyleyeyim mi'' dedi.

14 Mayıs''a sayılı günler kala AKP cephesinden gelen tartışmalı açıklamalara her gün bir yenisi eklenirken, son demeç Adalet Bakanı Bekir Bozdağ''dan gelmişti.

Şanlıurfa’dan AKP milletvekili adayı olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın kentte bir seçim etkinliği sırasında “Seçim akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb’ine hamdedenler olacak” ifadelerini kullanmıştı.

BAŞARIR YANIT VERDİ

Partisinin Mersin Anamur’da düzenlenen mitinginde vatandaşlara seslenen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır,, Bozdağ’a seslendi. Başarır, “Ben bu meydanlarda şampanya içen görmedim. Ama Bekir Bozdağ, senin nerelerde şampanya patlattığını söylersem Urfa’da sokağa çıkamazsın!” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar