Ekrem İmamoğlu 5 yıldır niçin dua ettiğini açıkladı

Ekrem İmamoğlu 5 yıldır niçin dua ettiğini açıkladı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zonguldak mitinginde AKP’ye 5 senedir dua ettiğini açıkladı.

Ekrem İmamoğlu, Zonguldak mitinginde AKP’ye “ Seçimde iktidara oy veriyorsa milli irade, oy vermiyorsa adı darbeci. Bunlar aklını yemiş. Beş senedir dua ediyorum Allah’ım akıl ver diye. Faydasız. Yaradan ümidini kesmiş bunlardan. Keşke biraz akıl zuhur etseydi. Etmedi” sözleri ile tepki gösterdi.

İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Bu memlekette gözünün içine bakıp, alnına bir cihaz tutup ne zamandan beri bir kişinin milliyetçi olduğu anlaşılıyor. Ya da sen bana oy veriyorsan milliyetçi, oy vermiyorsan vatan haini. Hadi oradan haddini bil. Burada yaşayan insanlar vatanı, memleketi için gözünü kırpmadan canını veren insanlar, sen kim oluyorsun vatan evladına hain diyorsun?

“YALANLA, DOLANLA MİLLETİMİZİ ALDATIYORLAR”

Seçimde oy veriyorsa iktidara milli irade, oy vermiyorsa adı darbeci. Bunlar aklını yemiş. Beş senedir dua ediyorum Allah’ım akıl ver diye. Faydasız. Yaradan ümidini kesmiş bunlardan. Keşke biraz akıl zuhur etseydi. Etmedi. Bu millete zarar veriyorlar. Bu memleketin insanını birbirinden ayırıyorlar, oy verenler ve vermeyenler, yarısı o tarafa yarısı bu tarafa… Yalanla, dolanla, iftirayla milletimizi aldatıyorlar. Biz bu seçimi milletimiz için kazanacağız.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar