Hasan Can Kaya'nın son esprisi AKP'yi fena kızdırdı

Hasan Can Kaya'nın son esprisi AKP'yi fena kızdırdı
Komedyen Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' programında Elazığ'da bulunan Fırat Üniversitesi hakkında yaptığı şaka tepki çekti. Kaya'nın Fırat Üniversitesi'ne ilişkin sözlerine AKP'li Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve üniversiteden tepki geldi.

GÖKMEN ÖRKMEZ/ GÜNBOYU

Hasan Can Kaya''nın programında Elazığ Üniversitesi''yle ilgili "Elazığ Üniversitesi bilgisayar mühendisliği ama bilgisayar yok. Abaküs var ya çocuklar için onunla yapıyorlar" demesi AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım''ı kızdırdı. Sosyal medya hesabından Kaya''ya tepki gösteren Yıldırım, "Fırat Üniversitesi''ne yönelik aşağılayıcı konuşmalarınızdan dolayı sizi esefle kınıyorum. Aziz şehrimiz sahipsiz değildir" ifadelerini kullandı.

SİZİ ESEFLE KINIYORUM! AZİZ ŞEHRİMİZ SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Hasan Can Kaya''nın binlerce öğrencinin eğitim gördüğü üniversite hakkında yaptığı espriye tepki gösteren Yıldırım, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Aziz şehir Elazığ''ı ve Bilimin Parlayan Yıldız''ı, binlerce mezunu olan Fırat Üniversitesi''ne yönelik aşağılayıcı konuşmalarınızdan dolayı sizi esefle kınıyorum. Aziz şehrimiz sahipsiz değildir!" ifadelerine yer verdi.

Hasan Can Kaya ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar