Maaşını İş Bankası'ndan alanlar dikkat! Karşılıksız ödeme miktarı belli oldu

Maaşını İş Bankası'ndan alanlar dikkat! Karşılıksız ödeme miktarı belli oldu
Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bankaların verdiği promosyonlar milyonlarca emekliye nefes aldırıyor. Bankalar birbiriyle yarışırken bu durumdan en çok emekliler faydalanıyor. Buna bir yenisi de İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası milyonlarca vatandaşa geri ödemesiz 7 bin 500 TL nakit verme kararı aldı.

MAAŞINI İŞ BANKASI'NDAN ALANLAR DİKKAT! ÖDENECEK PARA AÇIKLANDI

Emekliler için promosyon yarışına giren bankalar para dağıtmaya devam ediyor. Son olarak emekliler için İş Bankası’ndan açıklama geldi. Banka, İş Bankası’na emekli maaşını taşıyan emeklilere nakit para verecek. Özellikle nakit paraya ihtiyaç duyan emeklilerin ilgi gösterdiği emekli promosyon kampanyalarının detayları merak konusu oldu. İş Bankası da promosyon miktarını duyurdu.

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlara promosyon ödemesi yapılacak. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre, emekli maaş miktarına göre ödeme değişiyor. Bu kapsamda, 5 bin 250 TL’ye kadar para verileceği bildirildi.

NAKİT ÖDEME YAPILACAK

İş Bankası’nın açıklamasına göre, emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlara maaş miktarına göre ödeme yapılacak. Bu doğrultuda, 3 bin 500 TL ve 7 bin 500 TL arasında maaş alanlara 5 bin 250 TL para verilecek.

Banka tarafından yapılan açıklamada ”T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7 bin 500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.” denildi.

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI

İş Bankası’nda emekli maaşını taşıyan vatandaşlara aldıkları maaş miktarına göre ödeme yapılacak. Buna göre, 3 bin 500 TL ve 7 bin 500 TL arasında maaş alanlara 5 bin 250 TL promosyon ödemesi yapılacağı vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar