Garanti Bankası'ndan emekliye rekor promosyon! Aralık ayı promosyonunu açıkladı

Garanti Bankası'ndan emekliye rekor promosyon! Aralık ayı promosyonunu açıkladı
Yeni yıla az bir süre kala Garanti Bankası'ndan yeni emekli promosyon kampanyası geldi. Milyonlarca emekliyi ilgilendiren promosyon ödemelerinde Garanti Bankası sevindiren bir adım attı.

GARANTİ BANKASI'NDAN EMEKLİYE REKOR PROMOSYON!

Promosyon ücretlerinde güncelleme yapan banka maaşını getirenlere 6 bin lirayı bulan promosyon ödeyeceğini duyurdu. İşte, Garanti BBVA güncel emekli promosyon kampanyasının detayları...

2022 yılının son ayında Garanti BBVA, emekli promosyonlarını güncelledi. SSK veya Bağ-Kur emeklisi olan herkes SGK müdürlüklerinden ya da e-Devlet sisteminden alabilecekleri Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi ile ya da Emekli Sandığı''ndan emekliye ayrılacaklar çalıştıkları kuruma verecekleri emeklilik dilekçelerinde Garanti Bankası''nı tercih ederek bankanın promosyon ayrıcalığından faydalanabilir.

Bankadan konu ile ilgili şu açıklama yapıldı: 

“Garanti BBVA’da emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 3.600 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 4.200 TL, 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 5.400 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 6.000 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır. Promosyon avantajından 1 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz yararlanabilir.”

Maaşınızı Garanti BBVA’ya taşımak istiyorsanız:

Henüz müşterimiz değilseniz Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeden müşterimiz olabilir, emekli maaşınızı kolaylıkla Garanti BBVA’ya taşıyarak emekli maaş promosyonu ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.
Garanti BBVA müşterisiyseniz ve emekli maaşınızı PTT veya başka bir banka aracılığıyla alıyorsanız ve maaşınız üzerinde herhangi bir bloke bulunmuyorsa Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden emekli maaşı banka değişikliği başvurusu yapabilir ve promosyon ödemesi talebinde bulunabilirsiniz.
Dilerseniz sadece nüfus cüzdanınız ile Garanti BBVA şubelerine giderek banka değişikliği talebinizi iletebilirsiniz.
Şubeye gitmeden e-Devlet üzerinden emekli maaşınızı görseldeki adımları takip ederek Garanti BBVA’ya taşıyabilirsiniz. e-Devlet’e Garanti BBVA İnternet ya da PTT’den alacağınız şifreyle giriş yapabilirsiniz.


YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar