Level Finance, saldırıda 1 milyon dolar kaybetti

Level Finance, saldırıda 1 milyon dolar kaybetti
Son dönemde Blockchain şirketlerine yönelik hack saldırıları artmış durumda. Bu noktada BNB Blockchain ağı üzerine inşa edilen merkezi olmayan kripto türev borsası Level Finance, saldırıya uğradığını açıkladı.

BNB Blockchain ağı üzerine inşa edilen merkezi olmayan kripto türev borsası Level Finance, bir milyon doların üzerinde istismara uğradığını açıkladı. Saldırganın, DeFi borsasının akıllı sözleşmelerinden birindeki bir güvenlik açığından yararlandığı ve bu nedenle platformdan 1.01 milyon dolar değerinde kripto varlığı elde ettiği bildirildi.

Level Finance, istismar haberini topluluğuna sosyal medya platformu Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Yapılan açıklamada saldırganın, borsanın yerel kripto para birimi olan LVL token’larından 214.000’ini adreslerine boşalttı ve daha sonra 1 milyon doların üzerinde değere sahip 3.345 BNB ile takas edildi.

Blockchain güvenlik şirketi PeckShield’e göre, güvenlik ihlali Level Finance’in LevelReferralControllerV2 sözleşmesindeki bir hata nedeniyle meydana geldi ve bu da istismarcının aynı dönemden tekrarlanan yönlendirme talepleri yapmasına olanak sağladı. Yönlendirme programı, istismarın ortaya çıkmasının ardından borsa tarafından kapatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar