Çöp kutusunun içinden ayı çıktı! Okul müdürü gözlerine inanamadı

Çöp kutusunun içinden ayı çıktı! Okul müdürü gözlerine inanamadı
ABD'nin Batı Virginia eyaletinde bir okul müdürü, okul binasının dışında yer alan çöp kutusunu açınca gözlerine inanamadı. Çöpün içinden çıkan ayı ile göz göze gelen müdür, olay yerini koşarak terk etti. O anlar güvenlik kameralarına böyle yansıdı...

Nicholas County Eğitim Kurulu tarafından Facebook''ta yayınlanan bir videoda, Zela İlkokulu''nun müdürü olan James Marsh, Pazartesi sabahı okulun dışındaki bir çöp bidonunun emniyet mandalını çıkarmaya çalıştığı görülüyor.

OKUL VİDEOYU ESPRİLİ BİR DİLLE PAYLAŞTI

Çöp kutusunun kapağı aniden açılıp içeriden bir ayının kafası çıkardığı sırada Marsh hâlâ mandalı çıkarmakla uğraşıyordu. Ancak, bir saniye içinde ayıyı fark eden okul müdürü, ayının çöp kutusundan çıktığını görmesinin ardından kaçmaya başladı.

Ayı ortaya çıkıp ters yöne koşarken başka bir okul çalışanın tam ayı göründüğü sırada kapıyı kapatıp Marsh''a bir anlamda ihanet ederek okul müdürünü kaderiyle başbaşa terk etti.

Videonun Facebook''ta paylaşılan gönderisinde şu açıklama dikkat çekti: "Müdürlerin risk ödemesini hak etmediğini kim söylüyor?" 

AYININ ÇÖP KUTUSUNUN İÇİNDE SIKIŞTIĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Marsh, olay sonrasında, ayının konteynere girmek için çöp kutusunun ve emniyet mandalını geçmeyi başarmış olması gerektiğini ve ardından kapak arkasından kapandığında kendisini kaçamayacak durumda bulduğunu söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar