Letonya zaferi sonrası Montella'yı kızdıran İsmail Yüksek sorusu

Letonya zaferi sonrası Montella'yı kızdıran İsmail Yüksek sorusu
A Milli Futbol Takımı’nın Letonya karşısındaki zaferi sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Montella, milli futbolcu İsmail Yüksek’in maçtaki performansını eleştiren gazeteciye karşı futbolcusunu savundu.

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'ndaki yedinci maçında Konya'da Letonya'yı ağırladı..

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, Letonya'yı 4 golle geçen A Milli Takım, EURO 2024 vizesini kaptı. Maçın gollerini Yunus Akgün, Cenk Tosun (2) ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, çok mutlu olduğunu belirterek, ''Çok özel bir gurur yaşıyorum. Gerçekten çok mutluyum. Hem futbolcularımızın performansından hem de futbol takımımızın arkasındaki gizli takıma da teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

"FARKI YARATAN ASLINDA BİZİM GRUBUMUZ"

Futbolcuların öz güveniyle ilgili konuşan Montella, ''Burada bizim futbolcularımızın değeri ortaya çıkıyor. Biz buraya geldiğimiz günden itibaren tutkuyla, aşkla, milli takımlarına bağlı bir grupla karşılaştık. O yüzden oynayan oynamayan herkes çok tutkulu bir şekilde ve istekli arzulu olmasından kaynaklanan, sonrasında tabii ben iletişimimi genellikle direkt yapıyorum. Direkt bir insanım. Dürüst olmaya çalışırım. Her seferinde futbolcularımla bu şekilde konuşurum ama her kategoride nerede olursanız olun futbolda farkı yaratan her zaman daha az süre alan futbolcular. Hepsi birbirine o kadar çok bağlı ki farkı yaratan aslında bizim grubumuz" diye konuştu.

"İSMAİL'İN PERFORMANSI MUAZZAMDI"

Montella’nın yaptığı açıklamalardan en dikkat çekeni ise, Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu İsmail Yüksek ile ilgili oldu. Yüksek’in Hırvatistan maçında yıldız olduğunu fakat Letonya maçında geride kaldığını söyleyerek, performansını eleştiren gazeteciye karşı futbolcusunu savunan Montella, şunları söyledi: “İki tane farklı maçtan bahsediyoruz. Bu maçta özellikle ilk yarı alan bırakmayan bir rakip vardı. İsmail’in bu rağmen performansının muazzam olduğunu söyleyebilirim.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar