Boş sözleşmenin detayları! Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'dan ne kadar maaş alacağı ortaya çıktı

Boş sözleşmenin detayları! Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'dan ne kadar maaş alacağı ortaya çıktı
Trabzonspor, takımın başına getirdiği Abdullah Avcı'nın sözleşme detaylarını açıkladı. Bordo-Mavili takım, Avcı ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını ve deneyimli teknik adamın bu sezon için 40 milyon lira garanti ücret alacağını duyurdu.

Trabzonspor'da deplasmanda alınan kötü sonuçların ardından Nenad Bjelica ile yollarını ayırma kararı aldı. Hırvat teknik adam ile karşılıklı sözleşmesini fesheden bordo-mavili ekip göreve tekrardan Abdullah Avcı'yı getirdi.

d736dede7fe9417dbb7bfc3408b50ebe.jpg

Abdullah Avcı'nın maaşını KAP'a bildiren Trabzonspor, sözleşmenin detaylarını kamuoyuna duyurdu.

KAP’da yer alan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğüne getirilen Sayın Abdullah Mucib Avcı ile kulübümüz arasında imzalanacak sözleşmenin mali şartlarının, Sayın Avcı tarafından yönetim kurulumuza bırakılması dolayısı ile durumu değerlendiren yönetim kurulumuz, ilgili sözleşmenin mali şartlarının şu şekilde olmasına karar vermiştir. Sayın Avcı'ya 2023-2024 sezonu için 40 milyon lira garanti ücret ödenmesine, 2024-2025 sezonu garanti ücreti olarak, bir önceki sezon ödenen ücrete yüzde 50 oranını geçmeyecek şekilde, (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artış yapılarak ortaya çıkacak tutarın ödenmesine karar verilmiştir." İfadelerine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar